Medewerkers

Huiswerkbegeleiding Exact heeft diverse medewerkers in huis. Indien er vraag is naar vakken waar geen specialist voor in huis is, wordt er iemand aangetrokken die aan de vraag kan voldoen.

Christine Dirkse – directeur en bijlesdocent Exact
Christine Dirkse is eigenaar van Huiswerkbegeleiding Exact. Zij is daarnaast werkzaam als docent biologie in het voortgezet onderwijs en schrijft ze mee aan lesboeken voor voortgezetonderwijs, mbo en hbo. Christine geeft bijles in de vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het aanleren van handige trucjes om sneller en effectiever te kunnen leren. Ze heeft geen standaardoplossingen voor leerproblemen, maar zoekt oplossingen op maat.

Erik Dirkse – leerkracht basisonderwijs
Erik Dirkse is afgestudeerd aan de pabo en heeft ervaring opgedaan in het werken in het basisonderwijs. Hij geeft bijlessen aan basisschoolleerlingen. Hij zoekt manieren om de kinderen weer vertrouwen in zichzelf te geven, hen te motiveren veel te oefenen en helpt hen om weer bij te zijn met de leerstof, zodat ze op school goed mee kunnen komen.

Charlotte Polman – bijles frans en huiswerkbegeleiding
Charlotte studeert Frans aan de Universiteit Groningen. Ze hoopt daarna door te stromen naar de educatieve master om uiteindelijk docent te kunnen worden op een middelbare school. Charlotte heeft veel plezier in het begeleiden van leerlingen. Vooral als een leerling een onderwerp doorkrijgt wat hij of zij in eerste instantie niet snapte, is Charlotte in haar element. Zij geeft bijlessen frans, maar kan door haar exacte vakkenpakket op de middelbare school ook goed helpen bij exacte vakken.

Aline Oelen – bijles Engels en huiswerkbegeleiding
Aline studeert Engels aan de rijksuniversiteit Groningen. Zij geeft dan ook bijles Engels en is er goed in om leerlingen te begeleiden bij het maken van hun huiswerk.

Marten Kloosterman
Marten studeert Life Science en Technology aan de Universiteit van Groningen. Hij geeft bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. Daarnaast geeft hijhuiswerkbegeleiding. Bijles geven deed Marten al toen hij zelf nog op de middelbare school zat. Marten vindt het leuk om moeilijke dingen zo uit te leggen dat de kinderen het snappen.