Medewerkers

Huiswerkbegeleiding Exact heeft diverse medewerkers in huis. Indien er vraag is naar vakken waar geen specialist voor in huis is, wordt er iemand aangetrokken die aan de vraag kan voldoen.

Christine Dirkse – directeur en bijlesdocent Exact
Christine Dirkse is eigenaar van Huiswerkbegeleiding Exact. Zij is daarnaast werkzaam als docent biologie in het voortgezet onderwijs en schrijft ze mee aan lesboeken voor voortgezetonderwijs, mbo en hbo. Christine geeft bijles in de vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het aanleren van handige trucjes om sneller en effectiever te kunnen leren. Ze heeft geen standaardoplossingen voor leerproblemen, maar zoekt oplossingen op maat.

Erik Dirkse – leerkracht basisonderwijs
Erik Dirkse is afgestudeerd aan de pabo en heeft ervaring opgedaan in het werken in het basisonderwijs. Hij geeft bijlessen aan basisschoolleerlingen. Hij zoekt manieren om de kinderen weer vertrouwen in zichzelf te geven, hen te motiveren veel te oefenen en helpt hen om weer bij te zijn met de leerstof, zodat ze op school goed mee kunnen komen.